2012-08-08 15:45:15• hírek • Póti Orsolya

Már lehet jelentkezni a Közoktatási Szakértők Országos Testületébe

A Közoktatási Szakértők Országos Testülete versenyvizsgát hirdetett a pedagógusok számára. A portfóliókat augusztus 13-14. között adhatják le a jelentkezők.

A legtöbb igazgatónak, illetve aligazgatónak augusztus 31-én véget ér négy évig tartó munkaköre. Ez nagy esély azoknak, akik vezetői pozícióra vágynak.

Természetesen csak azok jelentkezhetnek az igazgatói állásra, akik tagjai a Közoktatási Szakértők Országos Testületének, illetve ha 7-es osztályzat feletti jeggyel zárták a pedagógusi versenyvizsgát. Az, hogy kik fognak a tanintézmények élére állni csupán a szeptemberi kinevezés során derül majd ki.

A Oktatásügyi Minisztériumnak alárendelt Közoktatási Szakértők Országos Testületébe augusztus 6. és szeptember 7. közötti időszakban választják be a jelentkezőket. A beiratkozás, azaz a portfólió leadásának időpontja, illetve a verseny metodológiája már megtalálható a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség székhelyén, illetve az egyesület honlapján.

A jelentkezők augusztus 6-12. között kell kitöltsék a formanyomtatványokat, és a bejutottak listáját augusztus 12-én teszik közzé. Azok a jelentkezők, akik bejutottak augusztus 13-14. között adhatják le portfólióikat. A portfóliók kiértékelésére augusztus 20-23-án kerül sor, szeptember 3-4. között pedig a megyei tanfelügyelőségeken közzé teszik az egyesület új tagjainak listáját - áll a megyei tanfelügyelőség augusztus 8-i sajtóközleményében.

Bővebb információért érdeklődjenek a megyei tanfelügyelőség székhelyén, az 1918 December 1 utca 6 szám alatt, illetve a 0261-712-175-ös telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: